Zo Kom Je Met Kleine Kinderen Die Lange Autorit Door!

Published May 31, 21
1 min read

5 Tips Voor Een Lange Autorit

Zo hebben ze hun, ja toch weer die tablet, snoepjes, drinken, auto bingo en koptelefoon dichtbij maar zijn ze ook zo weer opgeborgen als je kids (heel misschien) even hun ogen dicht doen! Tipje: een leuk spelletje om even wat kilometers te maken zonder tussendoor te stoppen; speel met je kinderen ‘wie het langst stil kan zijn’ en de kans is groot dat ze in slaap vallen! Geniet van de rust en zet even lekker je eigen hitjes op! Wij, typische Nederlanders verheugen ons ieder jaar op de lekkere Franse Orangina, máár als we onderweg in het buitenland een broodje halen blijkt toch al snel dat we niet alle keukens even lekker vinden. Wij hebben in onze webshop 2 verschillende, hele leuke picknickdekens! Eentje is grijs gestreept en de andere is donkerblauw met roze flamingo’s, houden wij van! De deken is waterbestendig aan de onderkant en lekker zacht aan de bovenkant. De dekens zijn heel groot zodat je met de hele familie of je vrienden kan genieten van een tussenstop! Je kan er ook voor kiezen om van het ontbijt een picknick-tussenstop te maken, als je ’s ochtends vroeg of zelfs ’s nacht al gaat rijden dan slaapt je kroost hopelijk nog een paar uurtjes, als ze wakker worden is het tijd voor een picknick óver de grens, die eerste kilometers gingen nog nooit zo snel! .

Zo Kom Je Met Kleine Kinderen Die Lange Autorit Door!

Yes! We mogen weer op vakantie! En tegelijkertijd betekent dit ook paniek voor de ouders van jonge kinderen onder ons - tips lange autorit kleine kinderen. Want hoe overleef je in hemelsnaam een lange autorit met kleine kinderen, zonder je partner uit te schelden of dreigen de mond van je kinderen af te plakken met duct tape? Vakantie begint thuis al en dat gevoel wil je óók in de auto hebben.
Hoe Maak Je Een Lange Autoreis Zo Comfortabel Mogelijk? 8 Tips!Zijn We Er Al? – Lange Autoreis Met Kleine Kinderen
Omdat ik ondertussen ervaringsdeskundige ben op het gebied van lange autoritten met onze zoon die de woorden ‘stilzitten en mond dicht’ niet kent, ben ik een kei in die lange autorit met kleine kinderen leuk te houden - tips lange autorit met kind. En die tips deel ik met jou. Kinderen nemen jouw energie over, wat betekent dat jij vooral in de volle ontspanmodus die auto in moet stappen.

6x Tips Voor Een Lange Autorit Met Een Baby

Tien Tips Voor Een Relaxte Lange Autoreis Met KinderenAutovakantie Met Kinderen - Vakantie Met Kinderen
Wij pakken bij voorkeur de auto in op een moment dat onze zoon even niet thuis is. Misschien speelt hij bij opa en oma, is hij even met de oppas weg of speelt hij bij de buren. Het maakt niet uit, zolang wij ons kunnen richten op het inpakken van de auto en niet ook met een half oog een peuter in de gaten houden. Dat houdt in dat je niet alleen checkt of je alle bagage mee hebt, maar ook dat er geen rare lampjes op je dashboard branden. En als ze branden, dat je weet waarom het brandt en of het betekent dat je op een verlaten landweggetje moet wachten op de Duitse ANWB en wellicht ter plaatse een abonnement moet afsluiten.

Lange Autorit Met Kinderen. Tips

En heb je dingen als de gevarendriehoek en hesjes in je auto liggen? Maak van tevoren een playlist met liedjes op Spotify die jij en je partner in ieder geval kunnen waarderen. En zorg ervoor dat je de route hebt uitgestippeld. Als je geen Google Maps gebruikt, zorg dan dat je navigatiesysteem is geüpdatet. Zo belandden wij eens aan de grens van een weiland en moesten we volgens Apple nog 5 kilometer lopen om in Disneyland Parijs te komen. Ik kan je verzekeren dat je niet door een weiland hoeft te banjeren om in Disneyland Parijs te komen. Checklist voorbereiding van de autoreis De autoreis zelf ontspannen maken, doe je door heldere afspraken te maken.

Tips Voor De Autoreis Met Kleine Kinderen, Lees Je Mee?

En als jullie afwisselen, na hoeveel kilometer dat dan is. Besluit waar je stopt om eventueel te eten, luiers te verschonen, te tanken en van chauffeur te wisselen. Door dit helder te hebben, weet jij meteen wanneer je je ogen even dicht kan doen! Eventueel met nekkussentje zodat je heerlijk kan ontspannen. Want rijd je middenin de nacht zodat je een beetje op tijd aankomt? Of wil je liever aankomen als je direct je hotelkamer of huisje in kan? Als je middenin de nacht rijdt, heb je hoogstwaarschijnlijk als voordeel dat je kind meteen in slaap valt in de auto. Als je dit weet, is het vervolgens handig om te kijken wanneer je kind het actiefst is - tips lange autorit met kind.

Tips Voor De Autoreis Met Kleine Kinderen, Lees Je Mee?We hebben hem van 7 tot 9 uur flink laten spelen en rondrennen. In de auto bleef hij 2 uur wakker en is uiteindelijk om 11 uur in slaap gevallen, om pas weer wakker te worden toen we bijna op bestemming waren. Je zult zien dat als je nog niet de straat uit bent, je peuter al begint te gillen dat hij honger of dorst heeft. Een parkeerplek moeten opzoeken omdat de speen achterin ligt, kan best als je nog niet op de snelweg rijdt. Maar ik garandeer je dat de eerste parkeerplek op de snelweg ineens 100 kilometer verderop lijkt te liggen als je kind nu. die. speen. wilt. mama. tips lange autorit. Je bent bijna geneigd om maar op de vluchtstrook te stoppen en met gevaar voor eigen leven die speen uit de kofferbak te vissen, omdat dat nog minder erg lijkt dan dat gekrijs.

Zes Tips Voor Een Lange Autorit!

Net als eventuele knuffels, koekjes, drinken (geen appelsap, daar kunnen kinderen behoorlijk misselijk van worden in de auto of van gaan laxeren) en doekjes. Want zelfs als ze niets in hun handen hebben, zien ze er binnen de kortste keren uit alsof ze in een zandbak hebben gerold – en hoezo hebben ze ineens een komkommer in hun hand? Waar komt die vandaan? Er is een reden dat er tegenwoordig auto’s worden geleverd met beeldschermen in de hoofdsteunen. Vermaak is misschien nog wel één van de belangrijkste dingen. Je kan kiezen om een luisterboek op te zetten, maar als je liever geen zin hebt om mee te genieten, is een dvd opzetten natuurlijk ook prima. Als je niet elke twee minuten omgedraaid in je stoel wil zitten om de koptelefoon goed te doen op de oren van je peuter, kun je ook kiezen om ander speelgoed mee te geven: denk aan boekjes, Duplo, knuffels of tekenspullen.

Autovakantie Met Kinderen - Vakantie Met Kinderen

En ik kan je garanderen dat het niet chill is om, terwijl je in de gordel hangt, de neerwaartse hond te moeten doen onder de stoel van je partner om daar net dat ene rode kleurpotlood vandaan te moeten vissen. Bedenk goed wat je dus mee wilt nemen ter vermaak van je kinderen! Iets speciaals kopen voor in de auto werkt ook goed - tips lange autorit.
Tips Voor Een Lange Autorit Met KinderenMet Je Kinderen In De Auto: 20 Tips Voor Vermaak
10 Tips Om Een Lange Autoreis Met Kinderen Te OverlevenTips Om Een Lange Autorit Met Kinderen Leuk Te Maken
In één stuk doorrijden naar een vakantiebestemming zit er minder in als je met jonge kinderen in een auto zit. tips lange autorit met kind. Je moet wellicht je baby voeden, er moeten luiers verschoond worden of misschien is er een kind wagenziek en moet je hals over kop de hele auto schoonmaken – we’ve been there.

Tips Voor Kinderen Op De Achterbank Tijdens Een Lange Autorit

Als hij sliep en we waren in de buurt van een tankstation, reden we door. Was hij wakker en was het toch echt wel hoog tijd om te verschonen? Dan zochten we een tankstation op - tips lange autorit kleine kinderen. Even de energie kwijt, schone billen en door. De belangrijkste tip die we je kunnen geven, is toch dat je zelf zo ontspannen mogelijk de auto in moet stappen.

More from Opvoeding

Navigation

Home

Latest Posts

Baby Speelgoed Kopen

Published Jan 04, 22
6 min read

Buitenspeelgoed Online Kopen

Published Dec 28, 21
6 min read

Houten Speelgoed Online

Published Dec 27, 21
6 min read